Novosti

  • Home
  • Services
  • HIJARULONSKI TRETMANI

HIJARULONSKI TRETMANI

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak vezivnog tkiva ljudskog organizma koji mu pruža čvrstoću i elastičnost te omogućuje zadržavanje vode. Fileri  hijaluronske kiseline u širokoj su primjeni kao dermalni fileri i pokazali su se nadmoćniji u usporedbi sa kolagenskim filerima. Mnogo je načina umrežavanja hijaluronske kiseline, a klinički se rezultati primjene razlikuju. Fileri mogu biti monofazični i bifazični. U svojoj ordinaciji koristim filere hijaluronske kiseline Švicarske firme Anteis.  Anteis u svojoj paleti proizvoda upotrebljava isključivo monofazične filere, u čijem je sastavu hijaluronska kiselina neživotinjskog porijekla dobivana procesom biofermantacije. Anteis je osnovan 2003 u Ženevi i ima vlastiti odjel za istaživanje i razvoj,kao i ISO certificirani proizvodni pogon . Anteis je prisutan na tržištima 90 zemalja na 5 kontinenata. S više od 2,5 milijuna prodanih filera od 2005. Anteis je jedna od najbrže rastućih tvrtki na području estetske dermatologije.
Anteis-ova jedinstvena tehnologija Dinamičko umrežavanje je Anteisov patentirani proces koji kombinira različite razine gustoće (polidezifikacija ) unutar monofazičnog proizvoda. Anteis fileri su jedini hijaluronski fileri na tržištu koji su monofazični, a ujedno i polidenzificirani. Zbog takve kemijske strukture to je najsigurniji dermalni filer na tržištu. Rezultati su izvrsni,učinak je dugotrajan , nuspojave zanemarive a vrijeme oporavka nakon zahvata je kratko. Postoji više vrsta Anteis filera koji se koriste ovisno o mjestu i dubini bore. Koristim ih i za povećanje volumena usnica. Budući se hijaluron troši vremenom ovisno o aktivnosti mišića (veća aktivnost brže trošenje) prosječno trajanje rezultata je od 6-12 mjeseci .
Završenim tečajevima za apliciranje hijaluronskih filera, stečenim iskustvom i rezultatima može se potvrditi stručnost, osposobljenost i uspješnost estetskih zahvata primjenom dermalnih filera u ordinaciji dentalne medicine Bašić.

Kontakt


e-mail:darja@stomatolog-basic.hr
Telefon/Fax: 01 3883 661
Mobitel: 091 2408 333
Adresa:
Međimurska 17/2 lijevo
10000 Zagreb
Hrvatska

Radno Vrijeme

Srijeda-Petak: prijepodne
Ponedjeljak-Utorak-Četvrtak: popodne
(kod hitnih slučajeva, rad po dogovoru)


NAČINI PLAĆANJA
Gotovina

Društvene mreže